Uncategorized

Familieillustratie laten maken

familieportret illustratie

Je eigen gezin is zonder twijfel één van de belangrijkste dingen in je leven. Het liefst wil je elk moment met elkaar vastleggen, maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Daar is een oplossing voor: een illustratie of tekening van je familie. Met een familieportret kan je de speciale personen in je leven vastleggen op een originele en creatieve manier.

Tekening van familie laten maken

Een handgemaakte illustratie van je familie is een goede manier om de juiste emoties van elk gezinslid vast te leggen. Je grappige zoontje kan er met een grote glimlach opstaan en je stoere dochter kunnen we illustreren met een stoere blik. Zelf sta er natuurlijk altijd goed op.

Bij de familie illustratie zorgen we ervoor dat alle details naar voren komen. Dit kunnen dus gezichtsuitdrukkingen zijn, maar ook sieraden, haarstylen of printjes op kleding. Op die manier lijkt de tekening van je gezin sprekend.

Hoe gaan we te werk voor je familie portret?

We maken de tekening op basis van jouw ingestuurde foto’s. Dit kan een bestaande foto zijn, maar ook een combinatie van losse foto’s. Om een goed beeld te krijgen van de kenmerken van een persoon, is het fijn om verschillende foto’s als voorbeelden te hebben waarbij verschillende kanten van het gezicht zichtbaar zijn.

Als we de familiefoto’s en de specifieke wensen hebben ontvangen gaan we aan de slag met de illustratie van je gezin. Zodra deze af is heb je de kans om op- of aanmerkingen te geven. Deze punten zullen worden verwerkt op in de illustratie.

Laatste stap: de familie illustratie is klaar en we sturen de bestanden naar je op. Deze bestanden zijn van hoge kwaliteit zodat je ze zelf bij een printer groot af kan drukken. Laat je het printen liever aan ons over? (we doen dit immers vaker) Dat kan! We vragen hiervoor wel een meerprijs.

familieportret illustratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *