Uncategorized

Portrettekening van je huisdier laten maken

tekening van huisdier laten maken

Een portrettekening van jezelf is leuk, maar er is één ding wat nog leuker is: een tekening van je eigen huisdier. Want geef toe: er zijn maar weinig personen die belangrijker zijn dan je eigen huisdier. Een hond, kat of schildpad kan heel veel voor je betekenen, maar hoe uit je die liefde? Heel simpel! Met een portrettekening van je huisdier(en).

Illustratie van huisdier

Een handgemaakte tekening van je hond is niet alleen uniek, maar ook nog eens een goede aanvulling van je interieur. Zet de illustratie op een mooie plek neer en laat elke keer een glimlach op je gezicht toveren.

Daarnaast is het ook nog een origineel cadeau om te geven aan iemand die zelf helemaal gek is op zijn of haar vierpoter. De potretten worden handgetekend en vervolgens professioneel gedrukt op stevig papier van hoge kwaliteit.

Tekening van elk dier

Elk huisdier is mogelijk: katten, honden, konijnen, vogels, paarden of een schildpad. We hebben ze allemaal al een keer voorbij zien komen.

Transformeer je lievelings huisdier in een portretillustratie en vereeuwig dat ene speciale moment met je buddy.

Hoe maken we het dierenportret?

  1. Kies een goede foto uit van je hond, kat of schildpad (outfits zijn toegestaan). Zorg ervoor dat het gezicht van je huisdier goed te zien is. Die willen we namelijk goed in beeld hebben.
  2. Upload de foto en plaats je order.
  3. Wij gaan aan de slag met de tekening van je huisdier.
  4. Als we zover zijn, sturen we een voorbeeld naar je toe. Heb je nog opmerkingen? Geen probleem! Wij passen de illustratie aan tot dat je tevreden bent.
  5. Bij akkoord printen we het resultaat op stevig papier van hoge kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *