Uncategorized

Verschillende soorten portretillustraties

Je kunt een portretillustratie maken voor elke gelegenheid. Als cadeau voor je beste vriend(in), om het huwelijksjubileum van je ouders te vieren of gewoon voor jezelf om te gebruiken als bijvoorbeeld je profielfoto. Hieronder een uitleg van de verschillende opties om jezelf/iemand te vereeuwigen in een illustratie.

Illustratie van jezelf

Een illustratie van jezelf is leuk om meerdere redenen: je kan de portretillustratie gebruiken voor uitnodigingen van je verjaardag, als een print voor aan de muur of gewoon als profielfoto op social media. Zelf weet je goed welke gezichtsuitdrukking je vast wilt leggen, dus kies een foto uit waar dit goed te zien is. Je kan het ook altijd aangeven bij je bestelling dan zorgen we ervoor dat de illustratie van jezelf precies de uitdrukking heeft die je voor ogen hebt. 

Illustratie voor housewarming

Vrienden van je gaan verhuizen. Het leukste cadeau is iets waar je de nieuwe woning mee op kan fleuren. Een illustratie van het stel aan de muur of op een snijplank maar het huis echt een thuis. Wat misschien nog wel leuker is, is bijvoorbeeld een tekening van de nieuwe woning. Wij zorgen ervoor dat elke karakteristieke eigenschap van het stulpje tot leven komt in de illustratie.

Illustratie voor bruiloft

Een portretillustratie is leuk voor elke gelegenheid, maar misschien toch het allerleukste voor een bruiloft. Laat de liefde vereeuwigen in een leuke illustratie van het koppel. Een portretillustratie is niet alleen als leuk cadeau voor de bruid en bruidegom, maar ook voor op de uitnodiging van je bruiloft bijvoorbeeld. Je kan hier ook denken aan save the date kaartjes, bedank kaartjes of op de menukaarten.

Tover een lach op het gezicht van je gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *